Για να παρέχουν στους χρήστες τα εξαρτήματα πυρήνων καθαρισμού παγκόσμιου κύρια νερού

Αρχική Σελίδα

Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σωλήνας διήθησης νερού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σωλήνας διήθησης νερού για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd. Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd. Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd. Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd. Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TS
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~400
Ετήσιες πωλήσεις : 1300000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ανάπτυξης τεχνολογίας εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος Zhen Taoshi Shen, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2006, είναι ένας από τους δέκα τοπ προμηθευτές εξαρτημάτων φίλτρων νερού στην Κίνα.

Τοποθετημένη σε Shenzhen, η επιχείρησή μας είναι μια επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, που απολαμβάνει την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών.

Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι στην παραγωγή των τεχνολογικά προηγμένων εξαρτημάτων κατεργασίας ύδατος. Έχουμε με τους κύριους χειριστές και τους κατασκευαστές στη βιομηχανία. Επιπλέον, εγκρινόμαστε από FILMTEC για να είμαστε ο κύριος διανομέας τους στην Κίνα.

Η εστίασή μας είναι στην έρευνα και την ανάπτυξη, που εξασφαλίζουν ότι παρέχουμε στους πελάτες μας τη κορυφαία ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε τα αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσουμε την αξιοπιστία των προϊόντων μας.

Με την υγιή επιχειρησιακή πίστωση, τις άριστες υπηρεσίες μεταπωλήσεων και τις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, έχουμε κερδίσει μια άριστη φήμη μεταξύ των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

Υπογραμμίζουμε την ανάπτυξη και εισάγουμε τα νέα προϊόντα στις αγορές κάθε χρόνο. Τα προϊόντα μας πωλούν καλά στις εσωτερικές και υπερπόντιες αγορές, όπως η Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία, την Αφρική, την Αμερική, το ευρώ, κ.λπ.

Τα προϊόντα μας αξιολογούνται ευνοϊκά από τους πελάτες. Ακολουθούμε τη διοικητική αρχή του «ποιοτικού ανωτέρου, της υπηρεσίας ανώτατων, της φήμης πρώτα» και θα δημιουργήσουμε ειλικρινά και θα μοιραστούμε την επιτυχία με όλους τους πελάτες. Σας καλωσορίζουμε για να μας έρθουμε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες και να ανυπομονήσουμε να συνεργαστούμε με σας!

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Taoshi Water Treatment Equipment Technology Development Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Cindy

Τηλ.:: 18038178527

Φαξ: 86-0755-2968-7211

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)